Barion Pixel

Ünnepi Hajós Ajánlatok

KARÁCSONYI HAJÓS VACSORA -

DECEMBER 24-25

24 900 FT-tól

karácsonyi hajózás
Légy részese te is egy fantasztikus hajózásnak Budapest belvárosában Szenteste! 4 fogásos vacsorával és kellemes zenékkel várunk hajónk fedélzetén!

SZILVESZTERI HAJÓS VACSORA  -

DECEMBER 31.

51 900 FT-tól

budapesti újévi hajózás
Koccints velük együtt és Köszöntsd az új évet egy Katamarán Hajó fedélzetén! Választható fogások és minőségi pezsgővel várjuk vendégeinket a fedélzeten!

ROMANTIKUS HAJÓS VACSORA  -

FEBRUÁR 14.

21 900 FT-tól

Lepd meg szerelmedet egy romantikus vacsora programrammal Valentin nap alkalmaból! Pezsgő, Rózsa, Vacsora és Hajózás? Mi kellhet még? Hát ti ketten!

TRADICIONÁLIS HÚSVÉTI HAJÓS VACSORA  -

ÁPRILIS 21-22

16 500 FT-tól

húsvéti hajózás budapesten
Légy részese a magyar hagyományoknak te is és tölts egy fantasztikus tradicionális estét hajónk fedélzetén,ahol magyar néptánccal és operett slágerekkel kedveskedünk vendégeinknek!

BUDAPEST TŰZIJÁTÉK  & ZONGORA SHOW

AUGUSZTUS 20 

23 100 FT-tól

zongora show és hajózás budapesten
Augusztus 20-ai hajózás Budapesten belvárosában, a Dunán! Élvezze velünk a fantasztikus tűzijáték látványát hajünkról, miközben 4 fogásos vacsora mellett élvezi a hangulatos zongora dallamokat!

BUDAPEST TŰZIJÁTÉK  & FOLKLÓR SHOW

AUGUSZTUS 20 

23 100 FT-tól

folklór műsor és hajózás budapesten
Budapesti Hajós Vacsora államalapításunk ünnepén. Töltsd el egy meghitt estét fedélzetünkön,ahol Augusztus 20-a alkalmával elsősorból látható a tűzijáték,miközben 4 fogásos vacsora menüt fogyaszthanak vendégeink!
TETEJE
0

Your Cart