CREATE ACCOUNT

Budapesti hajós vacsora a Dunán

Hajós Vacsora Élő Zongora Előadással

Ha szeretnéd elegáns környezetben, zongorakíséret mellett, vízen ringatózva, lélegzetelállító panorámában gyönyörködve elkölteni a vacsorádat, vegyél részt budapesti hajós vacsoránkon, a Dunán!

„Budapest minekünk a világ. A Dunát mennyi híd öleli át! Fenn az égen a hold, és a sok teli bolt. Csodaszép ragyogás! Budapest, Budapest, te csodás!”

Az élő zongoraműsorral kísért városnéző hajós vacsora során áthajózunk Budapest pompás fényárban úszó hídjai alatt, miközben megcsodálhatjuk gyönyörű fővárosunk Duna-parti épületeit, látványosságait.

Az élőzenét profi zongoristáink szolgáltatják, akik kezei alól romantikus és szórakoztató dallamok egyaránt felcsendülnek. A Zongoristák Harca című, humoros-érzelmes zenei program tartalmas szórakozást kínál vendégeink számára.

Gyertyafényes vacsoránk négyfogásos menüből áll, mely előételt, levest, főételt és desszertet tartalmaz. Előételből, levesből és desszertből kétféle, főételből hatféle fogás (borjú, csirke, kacsa, hal, vegetáriánus és vegán) választható.

A 4 fogásos vacsora ára 16.500 Ft (gyermekeknek 5-10 éves korig 14.700 Ft), italcsomaggal együtt 22.500 Ft.

Gyönyörű fővárosunk, a varázslatos Budapest szemkápráztató éjszakai látványa, a csodálatos dallamok, az ínycsiklandó ételek és a professzionális, vendégközpontú személyzet mind hozzájárul a felejthetetlen élményhez.

Budapesti hajós vacsoránk nagyszerű születésnapi ajándék lehet, de Valentin-napi meglepetésnek is kiváló választás - az életre szóló élmény minden esetben garantált.

Budapesten hajózni télen-nyáron felejthetetlen élmény, ne hagyd ki ezt a csodás programot! Vendégeink komfortérzetét télen fűtés, nyáron légkondicionálás növeli.

Vacsorahajónk a hét minden napján útnak indul. Indulás 19 óra 30 perckor, a 11-es dokkról, érkezés ugyanide, 22 óra 30 perckor.

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt nyújtó programot. A budapesti hajós vacsora ajándéknak is kiváló választás – a tárgyak elveszhetnek, tönkremehetnek, egy idő után feleslegessé válhatnak, de az átélt élmény örökre szól.

Budapest, hajózás, Duna – e hármas a garancia arra, hogy a nálunk eltöltött estéből ne csak a luxuskörnyezet és a professzionális kiszolgálás maradjon meg vendégeink emlékezetében. Ne hagyd ki ezt a különleges élményt! Szeretettel várunk téged is a hajónkról boldog mosollyal távozó, elégedett vendégeink több ezer főt számláló táborában.

Romantikus luxusélmény megfizethető áron – ezt kínálja a budapesti hajózás programunk, a Dunán.

MENETIDŐ

3 óra

  • Hajózás Budapest belvárosában - 2 teljes kör a Margit híd és a Rákóczi híd között

Vacsora

4 fogásos vacsora

  • Helyszínen választható 4 fogásos felszolgált vacsora és válaszható köszöntő ital ( pezsgő vagy üdítő)

INDULÁS

Budapest Dokk 11

  • Közvetlenül az Erzsébet híd Pesti hídfőjének lábától, a Petőfi tér mellett
pianist iconpianist icon copy

ÉLŐ ZENE

Zongora Show

  • Élő zongora előadás ének kísérettel, "Piano Battle Show" egy hölgy kegyeiért!

PROGRAM KATEGÓRIA


 

Budapest Városnéző Program

Zenei Program

Budapesti Étterem

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK


 

Klimatizált Utastér

Wifi a Fedélzeten

TOP
0

Your Cart