Barion Pixel

Nyaralóhajózás

Néha fejtörést okoz, hogy mit is ajándékozzunk a szeretteinknek. Amiben mi segíteni tudunk, az az élmény, méghozzá egyedi és feledhetetlen. Akár egy hetes hajózás a Tisza-tó és Tokaj vidéke csodálatos, természetes és mindenekelőtt zöld világában.
Ha ajándékutalványunkat választod, nem fogsz csalódást okozni. Az utalványok névre szólók, de átruházhatók, és karácsonyig idei áron vásárolhatók, sőt 10 százalék kedvezménnyel! Nyaralóhajóinkhoz nem kell hajós jogosítvány sem. Aki kipróbálta már, általában visszatér!
Hívjon MOST: 06-30-380-7126
Email: info@hajokirandulas.hu

Hajóvezetői engedély nélkül bérelhető, 4-6-8-10 fő részére szállást is nyújtó, lassú járású motoros hajóink lehetővé teszik az önálló nyaralást az erre alkalmas, engedélyezett vízterületen, kora tavasztól késő őszig tartó nyaralóhajózási szezonban.

A hajókon egy hatalmas, 360 fokos kilátást biztosító nappali (szalon) biztosít kényelmes életteret a vendégek számára. Az étkezőasztalt kényelmes ülőbútorzat veszi körül. Ez az ülőgarnitúra könnyen kétágyas fekhellyé alakítható, ezt a megoldást elsősorban kisgyermekes családoknak ajánljuk. Tehát a kabinokban összesen 4-6-8, az étkező helyén kinyitható ágyban további két személy alhat.

A konyha felszerelése olyan, mintha otthon lennénk: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató teszik könnyebbé a mindennapos sütés-főzést.

Mindegyik nyaralóhajó rendelkezik fűtéssel, így hidegebb napokon is kényelmes hőmérsékletben pihenhetünk. A szalon hatalmas ablakfelülete hővisszaverő függönnyel rendelkezik, ami segítségével teljesen elsötétíthető a helyiség.

Leírás

Hívjon MOST: 06-30-380-7126
Email: info@hajokirandulas.hu

 

 

 

TETEJE
0

Your Cart