Barion Pixel

Hajókirándulás Budapesten – 75 percnyi luxus a Dunán

Nyerj betekintést gyönyörű fővárosunk történelmébe és kultúrájába, készíts fantasztikus fotókat a Duna-parti látványosságokról, és kóstold meg ízletes street food ételeinket – vegyél részt hajótúránkon, Budapesten!

 

Luxus városnéző hajókirándulásra invitálunk téged és partneredet, családodat, barátaidat. Lepd meg magadat és szeretteidet egy fantasztikus, életre szóló élménnyel. Gyertek a 11-es kikötő 11-es dokkjához, és szálljatok fel egyedi tervezésű, különleges megjelenésű sétahajónkra, hogy részt vehessetek egy fantasztikus hajókiránduláson, Budapesten.

 

Tudtad, hogy Budapest, turizmus szempontjából, London, Isztambul, Párizs, Róma és Barcelona után a hatodik legnépszerűbb európai város?

 

„Budapest gránátalma. Gránát, mert hétvégente robban, alma, mert sötétbordós piros hangulatú, és egy szimpla almaságában is egzotikus gyümölcs.” (Kemény Zsófi)

 

Szeretnéd e sötétbordós piros hangulatú, egzotikus gyümölcsöt a Dunán ringatózva felfedezni? Szeretnéd nappali fényben, a naplementében vagy az esti órákban, kivilágítva megcsodálni hazánk fővárosát? Szeretnéd megörökíteni a pillanatot?

MENETREND

Dokk 11. Indulás Batthyány tér Dokk 11. Érkezés
*11:00 11:45 12:15
13:00 13:45 14:15
15:00 15:45 16:15
16:30 17:15 17:45
18:00 18:45 19:15
19:30 20:15 20:45
21:00 21:45 22:15

Érkezés: 30 perccel indulás előtt ajánlott!

* Január 6-ig elérhető

Hajótúra Budapesten – luxusélmény megfizethető áron. Jegyáraink felnőtteknek 4400 Ft, gyermekeknek (5-10 éves korig) 3800 Ft.

Audio guide szolgáltatásunk 11 nyelven (magyar, angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, kínai, lengyel, török, izraeli) elérhető, így nyugodtan magaddal hozhatod külföldi hallgatótársaidat, kollégáidat is.

Ha megéheztek, a következő street food ételeink közül válogathattok kedvetekre: panini (BBQ sertés, görög csirkés, mortadella classic, pármai sonkás), piadina (Caprese sajtos, négysajtos, sonkás), belga gofri, csoki fondű és hot dog.

Gyertek el, és nézzétek meg a Duna közepéről Budát és Pestet! A 75 perces városnéző programunkon egyaránt lesz időtök élvezni és megörökíteni a fantasztikus pillanatokat. Budapest rengeteg csodás fotótémát kínál, a Dunáról szemlélve pedig különösen egyedi felvételek készíthetők nyitott teraszos hajónkról.

HAJÓTÚRA, AKÁR AJÁNDÉKBA IS

Lepd meg kedvesedet, családodat egy városnéző hajókirándulással Budapesten. Születésnapra, évfordulóra, Valentin-napra, különleges alkalmakra kitűnő ajándék, felejthetetlen emlék. Fedezzétek fel együtt a szimpla almaságában is egzotikus gyümölcsöt, gyönyörű fővárosunkat, Budapestet!

hajózás-budapest

HAJÓKIRÁNDULÁS BUDAPESTEN

Érdekességek

BUDAPEST A DUNÁRÓL!

A magyar fővárost, Budapestet gyakran emlegetjük "Kelet-Párizsa" néven is, hisz építészeti és kulturális megjelenésben sokszor emlékeztethet minket a francia fővárosra.

Látvinalókban Budapest is bővelkedik,így aki ide érkezik nem fog unatkozni,ha jól megtervezett napirenddel készül a város bejárása,

Mi az amit érdemes megnézni Budapesten és hogyan tegyük azt?

A Magyar Parlament vagy ahogyan mi hívjuk Országház,amely helyet ad az országgyűlési választásoknak és már több min 100 esztendeje, egész pontosan 1896-tól díszíti és népszerűsíti Magyarországot.

Amennyiben szeretné felfedezni Budapest fantasztikus történelmi városát és megcsodálni annak legszebb részeit, ne habozzon foglajon Budapesti Hajós városnéző programunkra, amely 75 percen keresztül 11 nyelven elérhető audio-guide rendszer segítségével tájékoztatja a vendégeket az aktuális látnivalókról.

A hajó fedélzetén büfé elérhető,ahol akár street-food opciókat, vagy pizzát is lehet rendelni. A program alapára 4400 Ft/fő felnőtteknek, illetve gyermek jeggyel 3800 Ft/ fő. Minden megvásárolt jegy 48 órán át felhasználható,ami azt jelenti,hogy nem csak nappal amikor minden tökéletesen látszik és kivehető a városból,hanem a hangulatos esti világításban is megcsodálhatjuk Európa legszebb városát.

TETEJE
0

Your Cart