Barion Pixel

Vacsora Hajó Budapesten és Folklór Előadás

Operett- és folklórműsorral fűszerezett hajós vacsora, Budapesten.

Hajózás Budapesten? Igen! Budapesti hajós vacsoránkon megcsodálhatod fővárosunkat a naplementében, majd esti fénypompájában, miközben négyfogásos menükínálatunk ínycsiklandó fogásaiból falatozol, és – akár aktívan is – részt veszel partnereddel, társaságoddal operett-, illetve folklór-műsorainkban.

Születésnap, névnap, munkahelyi búcsúbuli, meglepetés ajándék vagy randevú – egy hajózás Budapest folyóján, mindenképpen életre szóló élményt garantál a program résztvevőinek.

  • 3 órás hajózás a Dunán
  • 4 fogásos vacsora menü (választható ételekkel)
  • indulás: minden este 19.30 órától
  • Élő zenei műsor
  • Városnéző program, kültéri hajó réssze is!
  • Alapár: 19.900 Ft/ fő

Hajós vacsora programunk 19 órakor kezdődik a beszállással, 19 óra 30 perckor kihajózunk, a visszaérkezés pedig 22 óra 30 perckor történik.

Mit adhat neked és partnerednek, családodnak, baráti társaságodnak egy hajózás Budapesten, a Dunán? Örök élményt. „Hajós vacsora Budapest” megnevezésű programunk méltán a legnépszerűbb városnéző esemény, hiszen kevés olyan program van a palettán, amelyen egyszerre több érzékszerv is kényeztethető. Nemcsak káprázatos fővárosunk pazar éjszakai fényektől villózó látványa ég örökre az ember emlékezetébe, de az ételek zamata, az énekesek csodás hangja, valamint a hagyományos magyar tánc mozdulatai és a színpompás ruhák is nehezen felejthetők. Ha pedig kedvetek támad egy kis ritmusos testmozgáshoz, profi táncosaink örömmel állnak rendelkezésetekre: pár perc alatt megtanítják nektek a néptánc alapjait.

Mivel várjuk a kedves vendégeinket a fedélzeten?

Négyfogásos menüsorunkban összesen hatféle – húsos, halas, vegetáriánus  – főétel közül választhat az aki velünk szeretne eltölteni egy csodás estét Budapest belvárosában. A kétféle előétel, leves és desszert között is biztosan megtalálja mindenki a saját ízlésének megfelelőt. A gyertyafényes, romantikus vacsora alatt érdemes olykor felpillantani a tányérról, hiszen a naplemente a Dunán kihagyhatatlan élményt nyújt.

Miután a nap nyugovóra tér, és a folyó két oldalán kigyúlnak a fények, páratlan látványban lehet része annak, aki a Duna közepén ringatózva szemléli – hajós vacsoránkon – Budapestet.

Akár kettesben, akár családdal vagy baráti társasággal, ezt az este mindenki számára egyaránt felejthetetlen élményt nyújt.

Gyermekeknek, 5-10 éves korig gyerekjegyet kínálunk 17.900 Ft-os áron. Felnőtteknek a négyfogásos hajós vacsora ára 19.900 Ft, italcsomaggal együtt 27.900 Ft, kiemelt ülőhely esetén plusz 4400 Ft-os költséggel panoráma ablak mellett utazhatnak kedves utasaink.

MENETIDŐ

3 óra

  • Hajózás Budapest belvárosában - 2 teljes kör a Margit híd és a Rákóczi híd között
folklór hajós vacsoramagyaros folklór

ELŐADÁS

Tánc és Zene

  • Hagyományos magyar folklór tánc, klasszikus cigány zenei kísérettel és jól ismert operett slágerekkel

Vacsora

4 fogásos vacsora

  • Helyszínen választható 4 fogásos felszolgált vacsora és válaszható köszöntő ital ( pezsgő vagy üdítő)

INDULÁS

Budapest Dokk 11

  • Közvetlenül az Erzsébet híd Pesti hídfőjének lábától, a Petőfi tér mellett
TETEJE
0

Your Cart