Barion Pixel

Menetrendszerinti Hajós Vacsora Programok

Ha Budapesten járunk számos szolgáltatás és különböző kulturális lehetőség fogad minket, mondhatni Európa egyik leginkább közkedvelt játszótereként várjuk a hozzánk látogatókat. A csodálatos nevezetességeken , éttermeken és különböző múzeumokon túl, számos egyéb kulturális élményben lehet részünk, csakúgy, mint  városnéző túrák, amelyeket gyalogosan, segwayen, biciklivel vagy busszal, esetleg hajóval is választhatunk. Minden turista, legyen az akár külföldi, akár hazánkbeli szívesen látogat el Budapestre, hiszen újra és újra megcsodálhatjuk, ugyanazon dolgokat, mindig más és más perspektívából.

A lehetőségek tárházá és látnivalók sora,szinte végtelen, aki pár évet kimarad az aktív túrázásból, annak mindig tartogat meglepetéseket a magyar főváros. Ilyen szolgáltatások egyike, a már régebben is igen népszerű vacsora hajó programok, amelyek most új köntösbe öltözve várják a látogatókat. A 11-es dokkból induló, 3 órán át közlekedő és élő zenei előadás is magába foglaló vacsora program, 4 fogást és egy welcome italt nyújt mindazoknak, akik ellátogatnak az év bármelyik napján Budapestre. A túra során vagy egy magyaros Folklór Est, esetleg egy élő Zongorás Előadás szórakoztatja a vacsorás vendégeket.

FOLKLÓR SHOW & HAJÓS VACSORA -

Hétfőtől- Vasárnapig 19:30-tól

16 500 FT-tól

Budapesti Hajózás és Magyar Kúltúra egyik kiváló ötvözetét kínálja vacsora hajós programunk az ország fővárosban. 3 óra csodálatos látnivaló!

ZONGORA SHOW & HAJÓS VACSORA -

Hétfőtől - Vasárnapig 19:30-tól

16 500 FT-tól

budapesti hajós vacsora
Romantikus Vacsora program és randi helyszín! 4 fogásos, helyszínen választható menü és 1 pohár welcome ital várja a romantikázni vágyókat!

Borkóstolás Budapesten

Hétfőtől - Vasárnapig 19:30-tól

16 500 FT-tól

budapesti borkóstoló
Interaktív Borkóstolás Budapesten! 7 féle borvidék borai, játék és ízletes falatkák sora várja a játékos kedvű amatőr és profi borkedvelőket egyaránt!

Ünnepi Vacsora Ajánlatok

Különleges napokból mindössze néhány van egy évben, lehet ez születésnap,évforduló, esetleg valamely nemzeti ünnepünk. Az év 365 napjából ez pár alkalom az amikor jobban odafigyelhetünk azokra, akik igazán fontosak számunkra, adhatunk magunkból egy kicsit többet. Szilveszteri vagy Karácsonyi, esetleg Valentinnapi hajós vacsora programunk ideális alkalom,hogy megmutassunk szeretteinknek a magyar fővárost és egy felejthetetlen élményt adjunk ajándékba.

KARÁCSONYI HAJÓS VACSORA -

DECEMBER 24-25-26

24 900 FT-tól

karácsonyi hajózás
Légy részese te is egy fantasztikus hajózásnak Budapest belvárosában Szenteste! 4 fogásos vacsorával és kellemes zenékkel várunk hajónk fedélzetén!

SZILVESZTERI HAJÓS VACSORA  -

DECEMBER 31.

51 900 FT-tól

budapesti újévi hajózás
Koccints velük együtt és Köszöntsd az új évet egy Katamarán Hajó fedélzetén! Választható fogások és minőségi pezsgővel várjuk vendégeinket a fedélzeten!

ROMANTIKUS HAJÓS VACSORA  -

FEBRUÁR 14.

21 900 FT-tól

Lepd meg szerelmedet egy romantikus vacsora programrammal Valentin nap alkalmaból! Pezsgő, Rózsa, Vacsora és Hajózás? Mi kellhet még? Hát ti ketten!

TRADICIONÁLIS HÚSVÉTI HAJÓS VACSORA  -

ÁPRILIS 21-22

16 500 FT-tól

húsvéti hajózás budapesten
Légy részese a magyar hagyományoknak te is és tölts egy fantasztikus tradicionális estét hajónk fedélzetén,ahol magyar néptánccal és operett slágerekkel kedveskedünk vendégeinknek!

BUDAPEST TŰZIJÁTÉK  & ZONGORA SHOW

AUGUSZTUS 20 

23 100 FT-tól

zongora show és hajózás budapesten
Augusztus 20-ai hajózás Budapesten belvárosában, a Dunán! Élvezze velünk a fantasztikus tűzijáték látványát hajünkról, miközben 4 fogásos vacsora mellett élvezi a hangulatos zongora dallamokat!

BUDAPEST TŰZIJÁTÉK  & FOLKLÓR SHOW

AUGUSZTUS 20 

23 100 FT-tól

folklór műsor és hajózás budapesten
Budapesti Hajós Vacsora államalapításunk ünnepén. Töltsd el egy meghitt estét fedélzetünkön,ahol Augusztus 20-a alkalmával elsősorból látható a tűzijáték,miközben 4 fogásos vacsora menüt fogyaszthanak vendégeink!

További információk

Étel választékról, jegyvásárlásról, foglalásról és indulásokról bővebben ...

Vacsora hajós programjaink ideje alatt látogatóink felszolgált ételeket fogyaszthatnak, és a fogások során lehetőségük van a helyszínen eldönteni,hogy mi a számukra ideális. Kínálatunkban megtalálhatóak magyaros ételek, csakúgy, mint Gulyásleves vagy Borjúpörkölt, de lehetőség van olyan ínyenc opciók választására is, mint a konfitált kacsacomb vajas burgonyapürével. Akik ételérzékenységgel rendelkeznek vagy speciális diétát követve szeretnének megvacsorázni, kínálatunkból mind a glutén és laktózmentes opciók megtalálhatók, valamint vegetáriánus választék is megtalálható.

Programjaink menetrendszerint közlekednek, minden este 19:30 -tól indulnak és 19:00 beszállás érhetőek el. Indulási kikötő az Erzsébet híd lábánál található 11-es számú kikőtő a Pesti hídfőnél. Parkolási lehetőségek a Jane Haining rakparton vagy az Erzsébet híd alatti parkolóban lehetségesek ,amelyek este 20:00-ig díjkötelesek. Indulási menetrendek kiemelt napokon, csakúgy, mint Szilveszteri Vacsora vagy Karácsonyi és Augusztus 20-ai hajós programok eltérhetnek az itt leírtaktól.

Vacsorás programjaink foglalás kötelesek, amelyet telefonos ügyfélszolgáltaton keresztül a +36 20 332 53 64-es telefonszámon, esetleg online foglalással vagy helyszíni jegyváltással a program előtt korlátozott mennyiségben érhetőek el.

A program ideje alatt, amely az ünnepnapok kivételével 19:30-kor indul és 3 órán keresztül az Erzsébet hídtól indulva egészen a Margit hídig halad, ahol visszafordul és a Rákóczi hídig mutatja be Budapest belvárosát. A hajóról jól láthatóak Budapest legnevezetesebb pontjai, Parlament épülete, Budavári palota, Citadella, Operaház épülete, Magyar Nemzeti Színház vagy a Cet épülete a számos további épület együttes mellett. A hajó két teljes kört tesz ezen az útvonalon, így azok is jól láthatják a város legszebb részeit és készíthetnek szebbnél szebb fotókat, akik az első körben lemaradtak, esetleg a színpadi előadás vagy a vacsora ragadta meg figyelmüket.

TETEJE
0

Your Cart