Barion Pixel

Valentin Napi Hajós Vacsora Budapesten

Valentin napi Hajózás és Romantika a Dunán

A Valentin nap a szerelmesek ünnepe, ilyenkor mindenki szeretné megtalálni a tökéletes ajándékot kedvesének. Tedd különlegessé a következő Valentin napot: ajándéktárgyak helyett lepd meg szerelmed egy maradandó élménnyel. Mi lehetne meghittebb és hangulatosabb, mint egy együtt töltött este impozáns környezetben, finom falatokkal és csodás panorámával? Biztos lehetsz benne, hogy Valentin napi hajós vacsoránkkal párodnak felejthetetlen élményt és boldog pillanatokat szerzel majd.

Valentin napi hajózásunkat romantikus gyertyafény, élő zongoraműsor, négyfogásos prémium vacsora és Budapest legszebb nevezetességei kísérik. Minden adott hozzá, hogy az este csak rólatok és a romantikáról szóljon.

Erre az alkalomra igazi különlegességekkel készülünk, hogy február 14-ét igazán varázslatossá tegyük a szerelmesek számára. Az este folyamán különleges, színezett pezsgővel, szív alakú előétellel és desszerttel, valamint rózsaszirmokkal kedveskedünk vendégeinknek.

Valentin napi hajózásunk alkalmával egy exkluzív csomagot is elérhetővé teszünk, hogy nektek semmi más dolgotok ne legyen, csak élvezni a pillanatot és egymás társaságát. Különleges, kizárólag erre az alkalomra szóló ajánlatunk tartalmaz egy szál vörös rózsát, Szamos Marcipán desszertet, és egy, a hajóúton készült fotót a párról, ezáltal is megörökítve a boldog pillanatot.

Valentin napi hajós vacsora alkalmával  többféle jegytípussal készülünk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább kedvező ajánlatot. A felnőtt jegy 25.000 Ft-ba kerül, amennyiben az ablak mellett szeretnétek helyet foglalni, úgy helyeteket 29.400 Ft-ért foglalhatjátok le. Ha többre vágytok, választhattok kombinált jegyeink közül: a felnőtt jegy italcsomaggal 36.000 Ft. Amennyiben nem szeretnétek nélkülözni a mesés panorámát, válasszátok felnőtt jegyünket italcsomaggal és ablak melletti hellyel, mindössze 40.400 Ft-ért. Amennyiben már régóta egy párt alkotnak és gyermekeiket sem hagynák otthon, még Valentin nap alkalmából sem, úgy Gyerekek számára (5-10 éves korig) a részvételi díj 23.000 Ft, 5 éves kor alatt a program díjtalan, de a vacsorát nem tartalmazza!

Valentin napi hajós vacsora programunk 19 órakor kezdődik a 11-es dokkon, majd a beszállást követően, 19 óra 30 perckor indul luxus katamaránunk, hogy Budapest hídjai alatt ringatózva egy fantasztikus estét szerezzen utasainak. 22 óra 30 perckor, a program végén érkezünk vissza az indulási helyszínre.

Tervezz előre, válassz Valentin napra hajózást! Menj biztosra és foglalj asztalt már most, hogy garantáltan ne maradjatok le erről a romantikus programról! Jegyeink korlátozott számban elérhetők.

TETEJE
0

Your Cart