Mikuláshajó Szeged

Ár: 2500 Ft

Idén a Szegedet övező vizeket is meglátogatja a Mikulás! A Mikulás hajója a Roosevelt tér alatti kikötőnkből indul. Te se maradj le!
Üdv:
A Mikulás

JEGYÁRAK

  • Gyermek: 2.500 Ft/fő, mely tartalmazza az ajándékcsomagot
  • Felnőtt (kísérő): 3.000 Ft/fő
  • Gyerekcsoportok pedagógus kísérői részére ingyenes

(A feltüntetett árak tartalmazzák az ajándékcsomag árát.)

Kategória:

Leírás

Várunk mindenkit a fedélzetre!

Erre jár a Mikulás! A Szegedi Miniszínház előadása a Hegyalja motoros fedélzetén. Fedezd fel a csodálatos téli Tiszát Szegeden és légy részese te is a Mikuláskalandnak a Szegedet övező vizeken. Vidám mesevilágba csöppenhetnek a résztvevő gyerekek és felnőttek, ahol az előadást követően minden gyermeknek személyesen, egyesével a Mikulás adja át az ajándékot, közben pedig közösen megbeszélik az elmúlt esztendőben történteket néhány szóban. A program végén mindenkinek lehetősége nyílik a szereplőkkel egy fotót készíteni emlékül, a varázslatos út végén.
Várok mindenkit a fedélzetre!
A Mikulás

JEGYÁRAK

  • Gyermek: 2.500 Ft / fő, mely tartalmazza az ajándékcsomagot.
  • Felnőtt (kísérő): 3.000 Ft / fő,
  • Gyerekcsoportok pedagógus kísérői részére ingyenes.

A feltüntetett árak tartalmazzák az ajándékcsomag árát.

A jegyet váltani a fent meghirdetett időpontokra lehetséges, a programon való részvétel kizárólag az arra az időpontra váltott jeggyel történhet. A jegy tartalmazza hajóút, az előadás és az ajándékcsomag árát (gyermekek esetében). Minden jegy egy meghatározott időpontra és járatra szól, más időpontban felhasználni nincs lehetőség.
Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a helyszínen kizárólag abban az esetben tudunk jegyet értékesíteni, ha nem fogytak el előzetesen elővételben. Ezért kérünk mindenkit, – a kellemetlenségek elkerülése végett – hogy jegyeket elővételben az adott időpontra váltsa meg előre online vagy a megadott helyszíneken.

Jegyárusító helyek

  • Online jegyvásárlás: www.hajokirandulas.hu
  • Szegeden november 12-től az IH Rendezvényközpontban (6721 Szeged Felső Tisza-part 2.) Tel: 06-62-423-638

A hajó a Roosevelt tér alatti kikötőből indul!

TOP
0

Your Cart