Fesztiválkatlan Vacsorahajó Tokajból

Ár: 9500 Ft

JELENLEG A PROGRAM NEM FOGLALHATÓ

A tavalyi hatalmas siker után folytatódik  a 2021-es szezon! Egyedülálló és exkluzív program indul új menüsorokkal! A Vacsorahajó járatok időpontjai már foglalhatóak! Vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálunk mindenkit Tokajba, a Danuvia rendezvényhajóra. A két és fél órás út során mindenki megismerkedhet a várost körülölelő folyókkal, és a felettük elterülő hegyvonulatokkal. A feltálalt ételek közül nem hiányozhatnak a tradícionális halételek, de igyekeztünk azoknak is a kedvében járni, akik nem kedvelik a halas fogásokat.

Aki esetleg vacsora nélkül szeretne, kizárólag hajókázni, azokat is szeretettel várjuk! A hajokirandulas.hu-n megvásárolható jegytípusok: Felnőtteknek 9.500 Ft/fő, 18 év alattiaknak 5.000 Ft/fő amennyiben a vacsorahajó programra szeretne jegyet váltani.  A hajójáratok 17:00-kor indulnak a Fesztiváltkatlannál található kikötőnkből.  További információ az előadásokról a www.fesztivalkatlan.hu oldalon. Várjuk Önöket is!

Kategória:

Leírás

A tavalyi hatalmas siker után folytatódik  a 2020-as szezon! Egyedülálló és exkluzív program indul új menüsorokkal! A Vacsorahajó járatok időpontjai már foglalhatóak! Vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitálunk mindenkit Tokajba, a Danuvia rendezvényhajóra. A két és fél órás út során mindenki megismerkedhet a várost körülölelő folyókkal, és a felettük elterülő hegyvonulatokkal. A feltálalt ételek közül nem hiányozhatnak a tradícionális halételek, de igyekeztünk azoknak is a kedvében járni, akik nem kedvelik a halas fogásokat. Aki esetleg vacsora nélkül szeretne, kizárólag hajókázni, azokat is szeretettel várjuk! A hajokirandulas.hu-n megvásárolható jegytípusok: Felnőtteknek 9.500 Ft/fő, 18 év alattiaknak 5.000 Ft/fő amennyiben a vacsorahajó programra szeretne jegyet váltani.  A hajójáratok 17:00-kor indulnak a közúti híd alatt található kikötőnkből.  További információ az előadásokról a www.fesztivalkatlan.hu oldalon. Várjuk Önöket is!

TOP
0

Your Cart