Barion Pixel

Szilveszteri Hajózás Budapesten

Tedd különlegessé a Szilvesztert, búcsúztasd el az óévet a Dunán!

Légy részese egy felejthetetlen és egyben különleges hajós vacsora élménynek, majd koccints a Parlament épülete előtt

Ha szeretnél kiszakadni a főváros nyüzsgő forgatagából, de nem akarod nélkülözni Budapest csodás látványát, akkor a szilveszteri hajózás programunk neked lett kitalálva.

Tölts el egy felejthetetlen hajós vacsorát szilveszterkor a családoddal vagy barátaiddal egy luxus katamaránon, ami átrepít titeket az óévből az újévbe.

Legyen számotokra a szilveszter éjjel igazán emlékezetes, fogyasszatok egy ízletes vacsorát luxuskivitelben, közben gyönyörködjetek a város éjszakai fényeiben és legimpozánsabb épületeiben. Az utat az alkalomhoz illő zongoraműsor kíséri, amely még inkább varázslatossá és szórakoztatóvá teszi az óév utolsó éjszakáját.

Hajós vacsoránk szilveszterkor kétféle menü lehetőséget kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb variációt.

A hajó indulásakor üdvözlő itallal kedveskedünk vendégeinknek, majd egy ínycsiklandó, változatos ételekből álló vacsorát szolgálunk fel.

Vendégeink kétféle négyfogásos menüből választhatnak, mely előételből, levesből, főételből és desszertből áll.

Első csomagunk tartalmazza a négyfogásos menüt, amelyet a helyszínen választhatnak ki kínálatunkból, egy welcome italt az induláskor (ami lehet pezsgő vagy üdítőital), valamint éjfélkor egy pohár pezsgőt – és mindezt csupán 55.000 Ft-ért.

Második ajánlatunk magában foglalja a négyfogásos vacsora menüt, illetve korlátlan italfogyasztást a csomagban megtalálható italokból. Amennyiben ez utóbbi nyerte el tetszésed, válaszd második csomagunkat 72.500 Ft-ért.

szilveszteri hajózás 19 óra 30 perckor kezdődik, hajónk a 11-es dokkról indul. A vacsorát követően a Parlament előtt megvárjuk, hogy éjfélt üssön az óra, és egy pohár pezsgővel koccinthassunk az új esztendőre. A hajós vacsora hajnali 2 órakor ér véget, a hajó ekkor érkezik vissza a 11-es dokkra.

 

Gyertyafény, zongoraszó, egy ízletes vacsora a szeretteiddel, ringatózás a Dunán Budapest lenyűgöző panorámáját csodálva – mindez megfizethető áron. Kell ennél több egy tökéletes szilveszter éjszakához?

 

Ne maradj le a mesés élményt nyújtó szilveszteri hajózásról, vásárold meg a jegyed még ma! Egy hajós vacsora szilveszterkor exkluzív és egyedülálló meglepetés lehet szeretteid számára is. Mivel jegyeink korlátozott számban elérhetőek, így foglald le most a helyeteket erre a kellemes hangulatú estére.

 

Romantikus hangulattal, nagyszerű fogásokkal, páratlan szórakozással várunk December 31-én 19:00 órakor, a 11-es dokknál, hogy aztán együtt hajózzunk át 2020-ba!

TETEJE
0

Your Cart