Barion Pixel

Exkluzív karácsonyi hajós vacsora a Dunán

A karácsony az év talán legvarázslatosabb időszaka, amikor a hétköznapokból kiszakadva mindenki szeretne egy kicsit elcsendesedni, és a szerettei felé fordulni. Sokszor az ünnepi készülődés kimerítő lehet, és elterelheti figyelmünket a karácsony valódi lényegéről. Idén legyen másképp!

Az ünnepek alatt számos karácsonyi programot találhat Budapesten, de mi egy igazán egyedülálló és felejthetetlen élményt kínálunk: a rohanás, kapkodás, fárasztó sütés-főzés helyett töltse az ünnepet kizárólag családjára, barátaira koncentrálva egy karácsonyi hajós vacsora keretében, a Dunán.

Ünnepi díszbe öltöztetett luxus katamaránunk december 24-én és 25-én is várja vendégeit. A pompás környezet élő zongoraműsorral, lélegzetelállító panorámával, valamint ínycsiklandó fogásokkal párosul, hogy Önnek és szeretteinek semmi más dolga ne legyen, minthogy ízletes fogásaink mellett élvezzék az ünnep hangulatát és egymás társaságát.

 

karácsonyi hajós vacsora programunknak helyet adó hajónk szenteste és karácsony első napján is 19 óra 30 perckor indul a 11-es dokkról.

A jegyár tartalmazza a 3 órás sétahajózást élő zene kíséretében, a hajó indulásakor egy üdvözlő italt, illetve az este folyamán egy négyfogásos ünnepi vacsorát, választható fogásokkal.

KARÁCSONYI  HAJÓS VACSORA CSOMAGOK

Első csomagunk, melynek ára 28.300 Ft, tartalmazza a négyfogásos menüt, valamint egy welcome italt a hajó indulásakor. Második csomagunk ára 39.300 Ft, mely szintén magában foglalja a négyfogásos vacsoramenüt, ezen kívül pedig korlátlan italfogyasztást a kínálatban megtalálható italokból.

 

A karácsonyi hajós vacsora program időtartama 3 óra, melynek végén, 22 óra 30 perckor kötünk ki a 11-es dokkon.

Karácsony alkalmából, minden kedves vendégünknek Szamos Marcipán szaloncukorral kedveskedünk, ezzel is megédesítve az együtt töltött pillanatokat.

 

Ne hagyja ki ezt a megismételhetetlen lehetőséget, mivel jegyek csak korlátozott darabszámban elérhetők. Vásárolja meg jegyét még ma, hogy garantáltan ne maradjon le ajánlatunkról.

Lepje meg magát és szeretteit egy igazán exkluzív és felejthetetlen karácsonyi programmal, Budapesten, mely garantáltan meghitté és hangulatossá teszi az ünnepet.

Ne keresgéljen hosszadalmasan karácsonyi ajándéktárgyakat családjának, barátainak, helyette ajándékozzon egy mesés élményt és minőségi együtt töltött időt karácsonyra.

A zsúfolt vásárok és bevásárlóközpontok helyett válasszon egy meghitt hangulatú, nyugodt karácsonyi programot Budapesten, a főváros szívében, a leglátványosabb panorámával!

TETEJE
0

Your Cart