Barion Pixel

Danuvia Rendezvényhajó!

A legjobb rendezvény helyszín a régióban a 108 férőhelyes, 2 szintes Danuvia. Célunk, hogy az Ön elképzelését maximálisan teljesíteni tudjuk, segítsünk a szervezésben a legapróbb részletig és végül egy sikeres és jó hangulatú, tökéletes eseményt biztosítsunk. Catering partnerünk minden megrendelőnknek igény szerint alakítja ki kínálatát.

Különjáratra a hajó bérelhető, fűthető/légkondicionált utastérrel.

Az első üzemóra 80.000 Ft+ÁFA utána minden további megkezdett üzemóra 60.000 Ft+ÁFA.

Állásidő maximum az igénybe vett üzemórák számáig 40.000 Ft+ÁFA/óra.

DANUVIA

Hajóbérlés Eseményekre!

tiszai hajókirándulás

Danuvia

Rendezvények

Ajánlott rendezvény programjaink:

  • céges rendezvények: évértékelők, továbbképzések, nemzetközi meetingek, konferenciák, vezetői szabadidős program, csapatépítők, díjátadók, karácsonyi party
  • esküvők, születésnapok, baráti összejövetelek, találkozók
  • termékbemutatók, könyvbemutató, borkóstolók, étel-italkóstoltatás, divatbemutató
  • zenei programok, mini koncertek, színházi előadások
  • gyerekprogramok

(Amennyiben érdeklődik rendezvényhajónk iránt, javasolt egy személyes találkozás, és a hajó megtekintése, mely nagyban megkönnyíti a rendezvény tervezését.)

Születésnap, névnap, évforduló!

Családdal, barátokkal volt osztálytársakkal bulizni egy hatalmasat, egy kiváló vacsora után folyamatosan "mozgó", változó kilátásban gyönyörködve... Szép ajándék lenne, nem? Ha egy kicsit mást szeretne, mint a szokványos születésnapi bulik, béreljen hajót a Tiszán!

Konferenciák, termékbemutatók!

Miért is kellene a vendégeinknek egy ablaktalan konferenciateremben szenvedni? Bármi, amire egy zárt terem használható, megtehető a Tisza hullámain is, csodálatos panorámával körbevéve. Teljes értékű rendezvényhelyszín a négy fal közé szorultság érzése nélkül!

Esküvő a Tiszán!

Jól hangzik, ugye? Gyönyörűen feldíszíthető hajóink mindegyike alkalmas különböző méretű szertartások és mulatságok lebonyolítására, akár hideg-meleg étkezéssel, koktélpultokkal. Partnereinken keresztül mi is tudunk ajánlani menüsorokat, de a megrendelő által kiválasztott étteremből is megrendelhető az ellátás.

Monterey 214SS vízitaxi

Minden megkezdett óra 40.000 Ft+ÁFA, állásidő maximum az igénybe vett üzemórák számáig 20.000 Ft+ÁFA/óra. Ez magába foglalja a hajóvezető és a benzin költségét! Hosszabb igénybevétel esetén kérjen árajánlatot. A hajó vízisízésre, wakeboardozásra, tubera, banánozásra kiválóan alkalmas!

Rendezvényhajózás

Legyen szó konferenciáról, születés- vagy névnapról, esküvőről, házassági évfordulóról, vagy egy baráti találkozóról, biztos lehet abban, tapasztalt személyzetünk nem ismer lehetetlent. Nálunk minden terv és elgondolás megvalósul s így a rendezvény pontosan olyan lesz amilyet a megrendelő megálmodott. Ha valaki tényleg egy egyedi és különleges helyszínt keres rendezvényének, akkor ez az!

Emlékezetessé tenne valamilyen alkalmat? Ünnepelje a folyó hullámain, hajónk fedélzetén!

Búcsúzzunk el Szeretteinktől!

A víz fogantatásunk első pillanatától a utolsó lélegzetvételünkig velünk van. Elringat, megnyugtat és megtisztít bennünket. Földi létünk neki köszönhető és a víz vezet minket vissza a természet örökké tartó körforgásába is.

Hajós búcsúztatás menete:

  • A hajó személyzete fogadja a gyászolókat.
  • Az út folyamán búcsúztatás polgári vagy egyházi szertartás szerint.
  • Az urnát a vízre helyezzük.
  • A gyászoló család virágokkal búcsúzik.
  • A búcsúztatást követően a gyászoló család megvendégelheti a hozzátartozókat és barátokat.
TETEJE
0

Your Cart