Danuvia Rendezvényhajó!

A legjobb rendezvény helyszín a régióban a 108 férőhelyes, 2 szintes Danuvia. Célunk, hogy az Ön elképzelését maximálisan teljesíteni tudjuk, segítsünk a szervezésben a legapróbb részletig és végül egy sikeres és jó hangulatú, tökéletes eseményt biztosítsunk. Catering partnerünk minden megrendelőnknek igény szerint alakítja ki kínálatát.

Különjáratra a hajó bérelhető, fűthető/légkondicionált utastérrel.

Az első üzemóra 80.000 Ft+ÁFA utána minden további megkezdett üzemóra 60.000 Ft+ÁFA.

Állásidő maximum az igénybe vett üzemórák számáig 40.000 Ft+ÁFA/óra.

DANUVIA

Hajóbérlés Eseményekre!

M/S Sellő

Rendezvények

Ajánlott rendezvény programjaink:

  • céges rendezvények: évértékelők, továbbképzések, nemzetközi meetingek, konferenciák, vezetői szabadidős program, csapatépítők, díjátadók, karácsonyi party
  • esküvők, születésnapok, baráti összejövetelek, találkozók
  • termékbemutatók, könyvbemutató, borkóstolók, étel-italkóstoltatás, divatbemutató
  • zenei programok, mini koncertek, színházi előadások
  • gyerekprogramok

(Amennyiben érdeklődik rendezvényhajónk iránt, javasolt egy személyes találkozás, és a hajó megtekintése, mely nagyban megkönnyíti a rendezvény tervezését.)

Különjáratra a hajó bérelhető, fűtott kabinokkal,utastérrel.

Az első üzemóra 60.000 Ft+ÁFA utána minden további megkezdett üzemóra 50.000 Ft+ÁFA.

Állásidő maximum az igénybe vett üzemórák számáig 20.000 Ft+ÁFA/óra.

Születésnap, névnap, évforduló!

Családdal, barátokkal volt osztálytársakkal bulizni egy hatalmasat, egy kiváló vacsora után folyamatosan "mozgó", változó kilátásban gyönyörködve... Szép ajándék lenne, nem? Ha egy kicsit mást szeretne, mint a szokványos születésnapi bulik, béreljen hajót a Tiszán!

Konferenciák, termékbemutatók!

Miért is kellene a vendégeinknek egy ablaktalan konferenciateremben szenvedni? Bármi, amire egy zárt terem használható, megtehető a Tisza hullámain is, csodálatos panorámával körbevéve. Teljes értékű rendezvényhelyszín a négy fal közé szorultság érzése nélkül!

Esküvő a Tiszán!

Jól hangzik, ugye? Gyönyörűen feldíszíthető hajóink mindegyike alkalmas különböző méretű szertartások és mulatságok lebonyolítására, akár hideg-meleg étkezéssel, koktélpultokkal. Partnereinken keresztül mi is tudunk ajánlani menüsorokat, de a megrendelő által kiválasztott étteremből is megrendelhető az ellátás.

Monterey 214SS vízitaxi

Minden megkezdett óra 40.000 Ft+ÁFA, állásidő maximum az igénybe vett üzemórák számáig 20.000 Ft+ÁFA/óra. Ez magába foglalja a hajóvezető és a benzin költségét! Hosszabb igénybevétel esetén kérjen árajánlatot. A hajó vízisízésre, wakeboardozásra, tubera, banánozásra kiválóan alkalmas!

Rendezvényhajózás

Legyen szó konferenciáról, születés- vagy névnapról, esküvőről, házassági évfordulóról, vagy egy baráti találkozóról, biztos lehet abban, tapasztalt személyzetünk nem ismer lehetetlent. Nálunk minden terv és elgondolás megvalósul s így a rendezvény pontosan olyan lesz amilyet a megrendelő megálmodott. Ha valaki tényleg egy egyedi és különleges helyszínt keres rendezvényének, akkor ez az!

Emlékezetessé tenne valamilyen alkalmat? Ünnepelje a folyó hullámain, hajónk fedélzetén!

Búcsúzzunk el Szeretteinktől!

A víz fogantatásunk első pillanatától a utolsó lélegzetvételünkig velünk van. Elringat, megnyugtat és megtisztít bennünket. Földi létünk neki köszönhető és a víz vezet minket vissza a természet örökké tartó körforgásába is.

Hajós búcsúztatás menete:

  • A hajó személyzete fogadja a gyászolókat.
  • Az út folyamán búcsúztatás polgári vagy egyházi szertartás szerint.
  • Az urnát a vízre helyezzük.
  • A gyászoló család virágokkal búcsúzik.
  • A búcsúztatást követően a gyászoló család megvendégelheti a hozzátartozókat és barátokat.
TOP
0

Your Cart