Barion Pixel

HAJÓBÉRLÉS SZEGEDEN

M/S Hegyalja 100 férőhelyes vízibusz

 • Első üzemóra

  80.000Ft+ÁFA/óra
 • Minden további megkezdett üzemóra

  60.000Ft+ÁFA/óra
 • Állásidő

  20.000Ft+ÁFA/óra
  Maximum az igénybe vett üzemórák számáig.

HEGYALJA

Születésnap, névnap, évforduló!

Családdal, barátokkal volt osztálytársakkal bulizni egy hatalmasat, egy kiváló vacsora után folyamatosan "mozgó", változó kilátásban gyönyörködve... Szép ajándék lenne, nem? Ha egy kicsit mást szeretne, mint a szokványos születésnapi bulik, béreljen hajót a Tiszán!

Konferenciák, termékbemutatók!

Miért is kellene a vendégeinknek egy ablaktalan konferenciateremben szenvedni? Bármi, amire egy zárt terem használható, megtehető a Tisza hullámain is, csodálatos panorámával körbevéve.

Teljes értékű rendezvényhelyszín a négy fal közé szorultság érzése nélkül!

Esküvő a Tiszán!

Jól hangzik, ugye? Gyönyörűen feldíszíthető hajóink mindegyike alkalmas különböző méretű szertartások és mulatságok lebonyolítására, akár hideg-meleg étkezéssel, koktélpultokkal. Partnereinken keresztül mi is tudunk ajánlani menüsorokat, de a megrendelő által kiválasztott étteremből is megrendelhető az ellátás.

Monterey 214SS vízitaxi

Minden megkezdett óra 40.000 Ft+ÁFA, állásidő maximum az igénybe vett üzemórák számáig 20.000 Ft+ÁFA/óra. Ez magába foglalja a hajóvezető és a benzin költségét! Hosszabb igénybevétel esetén kérjen árajánlatot. A hajó vízisízésre, wakeboardozásra, tubera, banánozásra kiválóan alkalmas!

Rendezvényhajózás

Legyen szó konferenciáról, születés- vagy névnapról, esküvőről, házassági évfordulóról, vagy egy baráti találkozóról, biztos lehet abban, tapasztalt személyzetünk nem ismer lehetetlent. Nálunk minden terv és elgondolás megvalósul s így a rendezvény pontosan olyan lesz amilyet a megrendelő megálmodott. Ha valaki tényleg egy egyedi és különleges helyszínt keres rendezvényének, akkor ez az!

Emlékezetessé tenne valamilyen alkalmat? Ünnepelje a folyó hullámain, hajónk fedélzetén!

Búcsúzzunk el Szeretteinktől!

A víz fogantatásunk első pillanatától a utolsó lélegzetvételünkig velünk van. Elringat, megnyugtat és megtisztít bennünket. Földi létünk neki köszönhető és a víz vezet minket vissza a természet örökké tartó körforgásába is.

Hajós búcsúztatás menete:

 • A hajó személyzete fogadja a gyászolókat.
 • Az út folyamán búcsúztatás polgári vagy egyházi szertartás szerint.
 • Az urnát a vízre helyezzük.
 • A gyászoló család virágokkal búcsúzik.
 • A búcsúztatást követően a gyászoló család megvendégelheti a hozzátartozókat és barátokat.
TETEJE
0

Your Cart