Barion Pixel

Budapesti Hajózás és Vacsora Augusztus 20-án

Fényárban úszó ünnepi tűzijáték hajózás Budapesten, folklór műsorral

Az államalapítás ünnepén az egész ország ünnepi díszbe borul. Ilyenkor rengeteg augusztus 20-ai program közül választhatunk, kiváltképp Budapesten. Az igazán exkluzív élményre vágyók számára azonban egészen különleges programot ajánlunk erre az estére, luxus katamaránunkon.

A mesés dunai panoráma látványát ezen az éjszakán tovább fokozza a tűzijáték, melyet minden évben rengetegen figyelnek a partról és a város különböző pontjairól. Önnek nem kell a zsúfolt tömegben órákig várakoznia, ugyanis augusztus 20-ai budapesti programunk alkalmával a tűzijátékot hajózás közben, kellemes környezetben csodálhatja majd.

Ünnepeljen velünk, Folklór est és hajós vacsora programunk keretében! Hajónk 2019. augusztus 20-án, este 18 óra 30 perckor indul az Erzsébet híd alatti 11-es dokkról, hogy egy szórakoztató folklór est és egy ízletes vacsora elfogyasztása után megtekintsük a tűzijátékot a város szívében, a Dunán. A négyórás program során, a tűzijátékkal egybekötött hajózás alatt elhaladunk a Margit-sziget mellett, majd a Batthyány téri kikötőben állomásozunk. Az este 22 óra 30 perckor ér véget, hajónk ekkor érkezik vissza az indulás helyszínére.

Kellemes környezet, szórakoztató élőműsor, kedves kiszolgálás, gasztronómiai élvezetek – ez vár vendégeinkre augusztus 20-ai budapesti programunk keretében. Az élményt fokozza a város ünnepi díszbe öltöztetett panorámája, és az est fénypontja, a tűzijáték, melyet testközelből tekinthet meg minden kedves vendégünk. Erre az estére folklór, élő népi táncos műsorral készülünk, ezzel is felelevenítve a magyarság értékeit, hagyományait.

Ez alkalomból négyféle csomaggal készülünk, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Minden csomagunk tartalmazza a négyfogásos vacsorát, melyben kétféle előétel, kétféle leves, hatféle főétel és két desszert közül választhatnak.

Vacsoramenünk összeállításakor gondoltunk vegetáriánus, illetve gluténérzékeny vendégeinkre egyaránt. Ajánlataink már nagyon kedvező, 25.000 Ft-os ártól elérhetők. További vacsorás csomagokért kattintson a Foglalás gombra.

Ne késlekedjen, foglalja le jegyét már most, hogy biztosan ne maradjon le az év talán legpompásabb budapesti programjáról! Gondoskodjon róla, hogy a legkényelmesebben, a legjobb helyről csodálhassa a tűzijátékot, hajózás közben családja vagy barátai társaságában. Lepje meg szeretteit, ajándékozzon garantáltan maradandó és utánozhatatlan élményt! Ne keresgéljen tovább ünnepi programot, mi biztosítjuk Ön számára a leglátványosabbat.

Különleges ajánlatunkra a jegyek korlátozott számban kaphatók!

TETEJE
0

Your Cart