Tiszacsege-Programok

Kirándulások

  • Hajókirándulás Tiszaújvárosba

  • Kirándulás Poroszlóra a Tisza-tavi Ökocentrumba

  • Hajó túra Tiszafüredre

  • Tiszalöki hajókirándulás

Egész napos hajókirándulás Poroszlóra a Tisza-tavi Ökocentrumba

Program:

9:00       Megérkezés Tiszacsegére saját autóbusszal, ahol a kikötő mellett tágas parkoló, halászcsárda, büfé, wc áll rendelkezésre.

9:30       Indulás hajóval Tiszafüredre, ami egy könnyed két órás hajóút dél felé a Tisza-tó irányába. A hajó elől zárt hátul nyitott, de rossz idő esetén a hátsórész is zárható. A távolság Tiszacsege és Tiszafüred között 21 kilométer.

11:30     Megérkezés a kikötőbe, ahonnan saját autóbusszal indulás az Ökocentrumba Poroszlóra, ami néhány kilométerre található Tiszafüredtől. A program során a résztvevők bejárhatják az ország legújabb vízi látogatóközpontját, ahol megismerkedhetnek szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, a Tisza, a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát. Legfőbb látványossága, Európa legnagyobb édesvízi akváriuma, melyben a régió jellegzetes élővilága kerül bemutatásra. Bővebb info:  http://www.tiszataviokocentrum.hu

18:00     Hazautazás saját autóbusszal Poroszlóról.*(vagy hajóval Tiszafüredről Tiszacsegére)

A program árai:

Hajóbérlet Tiszacsege-Füred távra 150.000 Ft+Áfa

Hajóbérlet Tiszacsege-Füred-Tiszacsege távra 190.000 Ft+Áfa

A fenti bérleti díjak, az egész hajóra vonatkoznak melynek befogadóképessége 100 fő. A kedvezményes ár kizárólag előre megrendelt és visszaigazolt foglalás esetén érvényes. Igény esetén a menetrenden változtathatunk.

Ökocentrum csoportos belépő árak:

Ökocentrum alapcsomag: felnőtt 1.700 Ft/fő - kedvezményes 1.490 Ft/fő

(Szabadidőpark+látogató központ)

3D csomag: 2.000 Ft/fő – kedvezményes 1.750 Ft/fő

(Szabadidőpark+látogató központ+3D mozi)

A fenti árak kizárólag 20 fő feletti létszámra vonatkoznak, előre megrendelt és visszaigazolt foglalás esetén érvényesek. Igény szerint 3.000 Ft./fő áron lehetőség van idegenvezetésre, csoportkísérésre. A busz költséget az árak nem tartalmazzák!

Egész napos hajókirándulás Tiszafüredre a Kalandszigetre

Program:

9:00       Megérkezés Tiszacsegére saját autóbusszal, ahol a kikötő mellett tágas parkoló, halászcsárda, büfé, wc áll rendelkezésre.

9:30       Indulás hajóval Tiszafüredre, ami egy könnyed két órás hajóút déli irányba a Tisza-tó irányába. A hajó elől zárt hátul nyitott, de rossz idő esetén a hátsórész is zárható. A távolság Tiszacsege és Tiszafüred között 21 kilométer.

11:30     Megérkezés Tiszafüredre, ahonnan saját autóbusszal indulás az Kalandszigetre, ami néhány kilométerre található. A Kalandszigeten található játékok és élmények mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt.A 15 m magas mászótorony és kilátó, a 140 akadályból álló kalandpálya rendszer, az Óriás csúszópályák, a vízi játékok gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt kínál izgalmas és vidám perceket. A Kalandsziget 18 hektáros területén palló úton közlekedhetünk a sziget csodálatos élővilágát figyelve.

18:00     Hazautazás saját autóbusszal Tiszafüredről.*(vagy hajóval Tiszafüredről Tiszacsegére)

A program árai:

Hajóbérlet Tiszacsege-Füred távra 150.000 Ft+Áfa

Hajóbérlet Tiszacsege-Füred-Tiszacsege távra 190.000 Ft+Áfa

A fenti bérleti díjak, az egész hajóra vonatkoznak melynek befogadóképessége 100 fő. A kedvezményes ár kizárólag előre megrendelt és visszaigazolt foglalás esetén érvényes. Igény esetén a menetrenden változtathatunk.

Kalandsziget belépő árak:

1. Kalandsziget Kis Kaland Csomag 2000 Ft / Fő

A csomagot 13 főtől lehet igénybe venni. Az ár magában foglalja a kalandsziget általános belépőjét a komp használatát oda-vissza és a balesetbiztosítást is. Továbbá a kötélpályák használatát magasságnak megfelelően, a mászófal használatát és válaszhatóan a Fészek tanösvényt.
A program időtartalma 2-3 óra.

2. Kalandsziget Nagy Kaland Csomag 2500 Ft / Fő

A csomagot 13 főtől, lehet igénybe venni. A csomagajánlatok árából 100 fő felett további kedvezményt biztosítunk. Az ár magában foglalja a kalandsziget általános belépőjét a komp használatát oda-vissza és a baleset biztosítást is. Továbbá a kötélpályák használatát magasságnak megfelelően, a mászófal használatát + választható szolgáltatásokat, ami a program idejébe belefér.(íjászat, fészek tanösvény a lombkorona szinten, óriás csúszópálya 1x lecsúszás)

3. Óvodás Csoportok Részére 1000 Ft / Fő:

Nagy szeretettel várja a Kalandsziget a legkisebb kalandozókat! Az 1.5-2 órás időtartalmú óvodás kalandozó csomag 5 főtől érvényes. Pedagógus kísérőknek a részvétel ingyenes!

A fenti árak kizárólag 20 fő feletti létszámra vonatkoznak, előre megrendelt és visszaigazolt foglalás esetén érvényesek. A busz költséget az árak nem tartalmazzák!

Különjárat bármikor rendelhető az info@hajokirandulas.hu email címen.

Menetrend oldalunkat folyamatosan frissítjük, indulás előtt kérjük egyeztessen a 06 (30) 723 88 82-es, vagy a + 36 (47) 552 187-es számunkon.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.